15. 4. 2012

Dresden

Včera jsme byli na výletě v Drážďanech, bylo krásně, jaro a sluníčko, co víc si přát, šli jsme se podívat do Zwingeru, takže si do svého seznamu "živých" obrazů mohu připsat i Raffaelovu Sixtýnskou Madonu, je krásná, no jako na obrázku... =) a ještě mě značně uchvátila některá díla Petera Paula Rubense (opilý Herkules =D) a vidět Rembrantovy portréty to taký není úplně k zahození;)
Po Zwingeru jsme šli ještě do drogérie, protože taková německá drogeri, to je věc Vážení =D a taky jsem se skočila mrknout do Vero Mody, kde jsem si po dlouhém vybírání nic nekoupila... =D třeba příště;)

We went on a trip to Dresden yesterday, the weather was really lovely - spring and sun, what more could we wish. We visited Zwinger Gallery, so I now I can write The Sixitine Madona from Raffael on the list of "live seen" art masterpieces... =) and what next, yep I've seen some of the Peter Paul Rubense's works (drunk Hercules) and some of the Rembrant's portrait's which is not so bad;)=)
Ater Zwinger we had to go to drugstore, because the german drugstor is really a thing guys =D and I did a quickly visitation of Vero Moda, where I both nothting, despite the thorough exploration... =D maybe next time;)

 really nice looking books! =)
 =) love this photo!
 yumm =*
 mix and match;)
Dresden is quite beauty city! =)
Zwinger - proof! =)
 I ♥ The Body Shop
whole purchase, I JUST LOVE this powder!( 70 vanilla!)

Tak, po včerejší absenci postování, jsem Vám to snad vynahradila, ten kdo se prokousal až k těmto řádkům má ode mě požehnání a může si vystavit diplom =D

Bye, Your Pepinka ♥

15 komentářů:

  1. úžasný post, drahoušku:* a zítra chci ten diplom:P:D
    ykylm*
    *chci do Drážďan!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a ten pudr, nevím teďka co je lepší, jestli Rembrant nebo d&mko =D IKYLM♥

      Vymazat
  2. dělám si diplom a dodávám že Zwinger je dokonalý! celý den procházky mezi obrazy:D

    OdpovědětVymazat
  3. drazdany jsou krasny! ja tam byla se skolou (v muzeu hygieny.. divnej nazev, ale skvely misto, doporucuju). doufam, ze se tam jeste nekdy mrknu :) je fajn, ze jsi se tam mela fajn :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tam muselo bejt hezky, já chci taky... :D

    OdpovědětVymazat
  5. moc moc super fotky, asi sis to hodně užila! :-)
    fotky jsou vážně moc povedený!
    Máš super kabáteka a brejlky Ti moc sluší!!

    OdpovědětVymazat
  6. Jee kafickoo!:-) ma krásnou parku!

    OdpovědětVymazat
  7. Tá druhá fotka sa mi strašne páči ..si na nej tak neuveriteľne pekná ..niečo proste v tej fotke je ani neviem pre co ....ale asi si ju dám na tumblr

    OdpovědětVymazat
  8. Drážďany miluju, v Zwingeru se mi moc líbilo, ale vůbec jsem nestihla si ho projít celý. ta výstava je opravdu obrovská, pořád tam ještě jsou "staří mistři"?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, ti tam jsou stálou expozicí a máš pravdu je to obrovský;)=)

      Vymazat
  9. Drážďany ti moc sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Moc pěkné fotky a mám stejné kalhoty :D

    OdpovědětVymazat