9. 4. 2012

OTÁZKY (bez Václava Moravce)


 
 Týnka mě označila v tomto OTÁZKOVÉM POSTU, říkala jsem si, že by Vás to mohlo zajímat ;) alespoň se o mě něco dozvíte...
Jako bonus jsem k tomuto článku přidala směs starších či novějších fotografií, které pro mě (můj soukromý facebook) upravuje má milovaná sestřička. Snad se Vám budou líbit;)=)


 před třemi lety! =D

Proč jsi začala blogovat a co je Tvá největší motivace?
Od patnácti jsem sledovala různé blogy (když jsem začínala bylo v ČR tak pět blogerek „dnešního typu“ =D) a moc mě to bavilo, přemýšlela jsem si to tom, co bych asi tak na blog psala a fotila já, kdybych ho měla… vždycky jsem si teda nějaký založila, napsala dva příspěvky a zase ho smazala. Moje blogování začalo být „vážnější“, když si téměř před dvěma lety pořídil přítel zrcadlovku, založila jsem stockingladder, který se mi po půl roce provozu podařilo (omylem) smazat, potom jsem chvilku byla jenom řadovou čtenářkou a před minulými prázdninami jsem založila josefínu…  a mou největší motivací jsou přece čtenáři, feedback a ostatní skvělé blogy a jejich úžasné majitelky;)=)

Jak dlouho ti trvá, než se připravíš?
Když počítám jen přípravu zevnějšku na kontakt s veřejností, tak asi 20 minut;)

Máš oblíbený obchod?
Jasně! Topshop, Zaru a kdo by měl neoblíbené Háemko, žejo;) a taky sekáče! A když jsem v UK tak Primark, Urban Outfitters a Gap na basic věci.

Máš oblíbený kousek oblečení?
Mám, přes dva roky nosím třikrát do týdne (nebo častěji) úplně nejlepší jeggins a pořád jsou úžasné… máme spolu velmi silný vztah =D

Neonové či pastelové?
Jak na čem a jak přijde nálada, můžu oboje;)

Jaký je Tvůj oblíbený film či seriál?
Film (kromě britských, ty mám ráda všechny!)  asi klasiky jako Pulp Fiction, Pomáda, Hříšný tanec, Snídaně u Tiffanyho a LOL a seriál Gossip Girl a Inbetweeners.

Máš nějakou závislost?
Mám asi miliardu závislostí a kvadrilion zásad, které mi omezují život =D např. zelený čaj, balsamiko, balsýr, ovesná kaše, blogy, prohlížení streetstyle fotek, focení jídla a sebe, neustálá touha vyčistit si pleť, obřadné mazání rukou a nohou v posteli, utřený prach na stole, vyleštěné zrcadlo, narovnaná deka na posteli a zadělávání sáčku s piškoty kolíčkem na prádlo… (to je jen tak okrajově)

Co je momentálně na tvém wishlistu?
Maturita za samé jedničky, úspěšné přijímačky, pohodlné baleríny, úzký černý pásek se zlatým kováním a slušivá černá kožená bundička.

Čím se živíš?
Jako povoláním jsem řeholnicí studijního řádu a doučovatelka angličtiny a matematiky. A co do potravy tak jogurty, ovsem, knekebroty, ovocem a zeleninou ;) (dle okolí ničím) =)

Jak bys popsala svůj styl?
V blogosféře běžný, v běžném životě „ta divná holka“ =D

Která barva nebo trend nadcházející sezony se Ti líbí?
Nude džíny, prodloužené „podprsenky“ místo topů (říkají tomu bandeau), anoraky, tenisky na klíknu, a neutuchající košilová mánie, jo a loafers!

 

13 komentářů:

  1. To je ale fajn post, a mas fakt nadherny vlasy kocko:) xx

    OdpovědětVymazat
  2. ještě si mohla něco napsat co se týče Tvé povahy...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. =) a proč tak toužíš znát mou povahu? celkem mě to děsí...

      Vymazat
    2. ...vypadáš na fotkách taková zajímavá, tak by mě jen tak z lidské zvědavosti zajímalo jaká jsi:-)

      Vymazat
  3. dle okolí ničím :DD a ta divná holka :DD seš nejlepší:P
    a loafers musim mít!
    ikily:*
    a povahu máš nezaměnitelnou a neopakovatelnou, pro toho anonyma:P

    OdpovědětVymazat
  4. Amazing ring!
    Kisses:**

    OdpovědětVymazat
  5. vypadas skvele! :)) taky teda za chvili maturita? :D

    OdpovědětVymazat
  6. skvělý otázky a odpovědi :) povedený článek!!

    OdpovědětVymazat