25. 3. 2012

marnivý třpyt


Tohle tričko mě prostě baví! je volné, třpytivé, lehce odhaluje záda a výborně se kombinuje, je ze sekáče, jak jinak...tak mě napadlo, jaký názor máte na oblečení z druhé ručky? Jsou tu tací, kteří mají sekáčovou téměř celou skříň jako já? A nebo je tu nějaký striktní odpůrce totoho "stylu nakupování"? Povídejte;)


22 komentářů:

  1. super sluší ti to kvalitní fotky závidíme!
    :-D libí se mi gaťky

    OdpovědětVymazat
  2. No tak ten je úúúžasnej! Doopravdy chci ten váš sekáč tady, hned! :D Mě sekáče taky nevadí :) Leckdy se tam dají najít doopravdy pěkné kousky :);)

    OdpovědětVymazat
  3. tričko je skveléé!! :) a ja v sekáčoch nevyknem nakupovať lebo som ešte poriadny vôbec nevidela ... všade boli ssmé škaredé veci tak ma občas prekvapia ostatné blogerky tým, čo tam našli :))

    OdpovědětVymazat
  4. V sekáčoch nájdeš najlepšie kúsky ja som dokonca kúpila u nás jeny nádherné retro čiernobiele šaty so zvláštnymi ružičkami a skoro úplne nové sú krásne so skladanou sukňou no jedna báseň moc ich ale nenosím pridu mi dosť nóbl tak len príležitostne a na vyše sa ťažko žehlia keď že sú skladané ...
    No sekáče sú poroste super nájdeš tam kúsky ktoré nik iný nemá

    OdpovědětVymazat
  5. taky jsem sekáčová! :)) to tričko je skvělý, učarovala mi ta barva.

    OdpovědětVymazat
  6. Striktní odpůrce nejsem, ale přijde mi těžké najít nějaký pořádný sekáč. Většina z nich je plná špinavých a zašlých věcí. :/ Mám ale jeden svůj oblíbený, který chodím pravidelně kontrolovat. :)

    OdpovědětVymazat
  7. no původně jsem k tomuhle chodícímu třpytu mnoho důvěry neměla, ale přesvědčil mne! :*

    OdpovědětVymazat
  8. Super tričko:) Já sekáče nezavrhuju, ale moc věcí jsem tam ještě nepořídila:)

    OdpovědětVymazat
  9. já miluju, když se můžu prohrabávat věcmi a nikdy nevím co výjimečného najdu. V obchodech máš na věšácích určitý druh věcí, můžeš si vybrat akorát jinačí velikost. Ale v sekáči je každý kousek originál. Většinou tam nic nenajdeš dvakrát proto je mám ráda, ale musím se přiznat, že ze sekáče mám tak max. 3 kousky oblečení. Ne, že bych nenašla nic co by se mi líbilo, právě naopak, ale mám problém vždy s velikostí.
    Jinak já u nás ráda chodím do outletu Charlie, kde jsou věci obnošené, ale i úplně nové :)

    OdpovědětVymazat
  10. jo, líbí se mi :)
    proti sekáčům nic nemám, ale jen občas se mi tam fakt něco zalíbí!

    OdpovědětVymazat
  11. A co jsem chtěla ještě říct je, že si pamatuji ze svých dětských let, že byla hrozná ostuda říct "tohle mám ze sekáče".. a teď je to spíš věta, kterou se spousta holek chlubí :) tenhle posun se mi líbí :D

    OdpovědětVymazat
  12. U nás jsou sekáče bohužel celkem nanicovaté. Většinou se tam nic pěkného nesežene a když už tak to je na sekáč celkem drahé :/

    OdpovědětVymazat
  13. taky si občas v sekáči něco koupim :) nejlepší kousky jsou odtamtud.

    OdpovědětVymazat
  14. já nikdy v sekáči nic nenajdu. Občas se mi tam něco trošku líbí, tak si to koupim, ale pak to nenosim :D jsem hrozná. Ale to tričko je skvělý !

    OdpovědětVymazat
  15. Já nikdy v sekáči nebyla! :) Vážně ne, ale až pojedu do Prahy tak se chci zajít do nějakejch kouknout..:)

    OdpovědětVymazat
  16. Já se do sekáčů ráda podívám :)I když někteří to asi moc nechápou , že se tam dají najít skvělé kousky ! A popravdě dřív jsem se za to styděla ani jsem tam tak nechodila , bála jsem se , že mě tam někdo uvidí :D Ale teď je mi to fuuk :) A to tričko se mi taky líbí :)

    OdpovědětVymazat
  17. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  18. Můj názor je takový, že obdivuju ty lidi co tam vždycky nachází ty úžasné kousky a vždycky si říkám, že bych chtěla být v jejich kůži.. třeba právě jako v té tvojí protože to tričko je prostě poklad! V jakých sekáčích a kde nakupuješ? Protože to je super :)

    Jinak, že jsi to ty, tak ti řeknu, že je mi 20, no jo už jsem stará :D

    OdpovědětVymazat
  19. Nakupuji...nejlepší šatičky, trika, bolerka atd., mám právě odtud :)Kristýna.

    OdpovědětVymazat
  20. Je skvělé! :) Takový styl se mi hrozně líbí:)

    OdpovědětVymazat