23. 3. 2012

tip!

 pohankové křehké plátky - mají skvělou chuť, veřte mi;)=) dají se jíst se sýrem, tvarohem i jogurtem a ovocem;)
 ječné vločky - skvělý přídavek do ovesné kaše a chutnají mi i do ranního jogurtu.
klasika v podobě rýžových polystyrenů, hmmm ♥

máte nějaké podobné oblíbené věci ke stravování vhodné? ještě mi hodně chutnají jedny knekebroty z lidlu, ale ty jsem zrovna neměla při objektivu...

5 komentářů:

  1. Zkus třeba semínkový chleba z DM (prostě chleba totálně nadupanej semínkama, ale nevybavim si jak se přesně jmenuje :D) A polystyren je nejlepší na cesty...:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, ještě takové ty suchary od Active a žitný chléb, jsou to jen tenoučké plátky:))

    OdpovědětVymazat
  3. Jejej, není to až příliš zdraví najednou?! ;)

    OdpovědětVymazat
  4. mne tieto veci tak nejak prirodzene chutia :) mnam :)

    OdpovědětVymazat
  5. Přesně tyhle věci teď taky papkám :D vločky mam nejraději do jogurtu k snídani taky :))

    OdpovědětVymazat