5. 6. 2012

hair care

Pořád to tu byly samé outfity, maturita, přijímačky, výlety a tak... tudíž jsem se rozhodla, prosvětlit to  trochou vlasových přípravků;)

Z leva:
1. Bezoplachový sprej na konečky Schauma, koupila jsem si ho teprve nedávno (ve slevě za 70,-) jako náhradu za Gliss Kur a musím říct, že je taky skvělý, voní podobně, konečky jsou po něm trochu vyživenější a tolik se nezacuchávají, doporučuji;)
2. Uhlazovací mléko Got2be je myslím důvěrně známe každému průměrnému blogerovi =D, řeknu k němu jenom tolik, že fakt funguje, fakt krásně voní a fakt si ho kupte, už jenom kvůli té rozkošné lahvičce, no ne? =D
3. Šampón z Lidlu, objevila ho Sabča z lost in closet a dokonce vyhrál i nějakou šamponovatou cenu =D ještě jsem ho nepoužila, ale brzy se chystám, voní tak šampónovatě, ale 30,- mi za zkoušku určitě stojí;). Má s ním někdo pozitivní zkušenost? =)

There were plenty of outfit posts, maturita exam posts, entrance tests post, trips and so on for sooo long time, therefore I've decided to come with something brightly different for now, I have 3 hair products' review for you guys;)

From left:
1. Spray for split ends from Schauma, I've bought it as a substitute for Gliss Kur (the black one) and I'm really satisfied it really works for me;) + the scent!♥ So I totally recommend to purchase this product!
2. Smoothing lotion Got2be is really perfect like it was been said on many other blogs, it smells amazing and again, it works very well in fact;)=)
3. Shampoo from Lidl, it won some price for the best shampoo last year, or what, so I had to give it a chance, and I mean that it worth for a quid. I haven't used it yet, but the time will definitely come;). Has somebody any experience with it?


tak mi napište, jak to vidíte, Vaše milující Pepi♥

12 komentářů:

  1. Tá 2 ma už dlho láka ale stále neviem :D


    http://stylebookbysarah.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. a giveaway winner?:(

    OdpovědětVymazat
  3. To druhé si možná časem koupím ;))

    OdpovědětVymazat
  4. Ten šampon z Lidlu mám taky, stal se mým nejoblíbenějším :-)

    OdpovědětVymazat
  5. na ten Cien čtu všude tolik chvály, že ho musím taky zkusit!:))

    OdpovědětVymazat
  6. Cien je fajn :) Koupila bych znovu, ale tedka mám zásoby J.Friedy :D

    OdpovědětVymazat
  7. ten šampon Cien vyhrál tu cenu nejlepšího šamponu, bylo toho všude plno, takže ho zkusím asi také, ale nějak mi to k té ceně nesedí,D)

    OdpovědětVymazat
  8. Po tom, co vyšel článek o tom Cienu, jako nejlepším šamponu, jsem ho vyzkoušela a už nechci žádný jiný! :) Zkoušela sem už hodně šamponů, od levných až po dost drahé a tento je nejlepší! Za tu cenu je to fakt neuvěřitelný. K.

    OdpovědětVymazat
  9. Good review, I have loads of hair products as I'm always looking for the perfect hair products so thanks for sharing :)

    Tanesha x
    www.tanesha-marie.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  10. stejně nikdy nebudu mit hezčí háro než ty:P

    OdpovědětVymazat