12. 1. 2012

škola - základ života, tak jest

Nemám ráda změny, teda... jak se to vezme, ráda si každý den střídám oblečení, to jó, vzhled pokoje bych mohla oživovat (kompletně přebudovat) každého půl roku, ale nenávidím takové ty niterní, zásadní změny ve svém životním systému. Například změnu školy, osm let chodím do školy kterou jsem si zamilovala, sice mě štve, každý den, když máme matiku a fyziku v jednom dni, tak mě občas naštve i dvakrát denně, přesto mě však při představě toho, že mi zde v květnu předají maturitní vysvědčení a pak mě po těch osmi letech nemilosrdně ukáží dveře, jímá děs a hrůza.
Další nepříjemné pocity se mi vkrádají na mysl, když si uvědomím, že někdy v říjnu přijdu do jiné školy, úplně cizí, já tam všem budu úplně cizí a v posluchárně tam budou sedět úplně cizí lidi, kterým budu opět i já připadat naprosto cizí... Achjo.
Má to někdo podobně jako já?



                                      ... vzpomínky pečlivě uchované v rámu mé narcistické chlouby.

                                           a jedna zrcadlo fotka (bez ní by to byl blog neblog =D)

13 komentářů:

  1. ale zlato :P klídek :)* však to všechno dopadne dobře a nakonec i ti cizí lidé už nebudou tak cizí:)

    OdpovědětVymazat
  2. Úplně ti rozumím, mám to totiž stejně... I když jsem na své střední spoustu věcí ráda neměla, tak jsem se s ní loučila těžko a nechtělo se mi mezi naprosto nové lidi na vysokou, a i když je po jednom semestru, stejně se tam pořád nějak necítím. Ale určitě to zvládneš v pohodě a zase si zvykneš :-)

    OdpovědětVymazat
  3. já mám naopak změn docela ráda.. Jse mteda vždycky nervozni atak.. ale presto mam pocit že to bude dobry .. aspon trochu oziveni :) Krasné fotky

    OdpovědětVymazat
  4. Myslím, že to tak podobně prožívá spousty lidí. Je hrozný, že jsem si to všechno začala uvědomovat až na konci čtvrťáku. Neměla jsem tam nějakou partu přátel, jen pár lidí, ale studovala jsem na zámečku v přírodě a učitelé byli jak naši rodiče:) O tom, jaké to bude říjnu radši nepřemýšlím, ale jak jsi to napsala, tak to zní už vlastně za chvilinku...:-O !

    OdpovědětVymazat
  5. já jsem teď v Kvartě a hodně lidí odchází , protože to nezvládá , neříkám že mě to jde ale tak když už jsem se tam dostala , no prostě budou mi chybět i po těch čtyřech letech , natož po osmi , takže ti uplně rozumím :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já miluju změny :) Ale jen ty k lepšímu ;D:D:)

    OdpovědětVymazat
  7. Ja to prežívam pár mesiacov. Nové mesto, v ktorom poznám málokoho, nové miesta, nová posteľ. Ale na všetko sa dá zvyknúť, ber to ako možnosť :) ako nových ľudí, ktorí sa stanú inšpiráciou pre život... :)

    OdpovědětVymazat
  8. Pekný príspevok :) som nový čitateľ a ak chceš tak bud a ty mojim :)
    kisses

    OdpovědětVymazat
  9. :) ano, taky nenávidím změny tohoto typu, jdu tetno rok na střední , a taky mám největší strach z tohoto pocitu, všechno nové, 9 let jsme vídala každý den toho samého člověka a teď mám jít do jiného města, jiné školy, mezi jiné lidi, hrozná představa, ale teď je teď takže si to užívám, jak nejvíc to jde! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Přijdeš mi neuvěřitelně podobná mojí bejvalý spolužačce :). A ty džíny mají skvělý modrý odstín.

    OdpovědětVymazat
  11. děkuju holky za komentáře, jste skvělé ;)
    bude to těžké, ale stejně to nakonec nějak zvládnu/zvládneme, nic jiného nám ani nezbývá;)=)

    OdpovědětVymazat